Restoran Dobrotski dvori

Osjetite miris mediterana preko pažljivo odabranog menija restorana Dobrotski dvori.

“Dobrotski dvori” je restoran sa porodičnom tradicijom. Ugostiteljska porodica vodi restoran jos od 1972. godine, kada ga je otvorio đed, kojeg je naslijedio otac, a potom njegova dva sina koji su danas stubovi ovog ugostiteljskog objekta. U rad restorana uključena je čitava porodica, što će reći da je u pitanju velika posvećenost, trud i rad kako bi ovaj restoran bio ono što danas jeste. Slobodno možemo da kažemo, a da ne budemo skromni, da iz velikog rada postižemo veliku posjećenost kako domaćih tako i gostiju iz svih regija svijeta, koji uživaju u prijatnom ambijentu, konzumirajući nacionalnu i mediteransku hranu.

Ponuda restorana

Ambijent objekta odiše elegancijom i vrhunskom uslugom. Ne može a da se ne primijeti higijena koja je na jako zavidnom nivou.

Tokom čitave godine ukusi raznih nacionalnih jela ostaviće snažan utisak na Vas i očarati Vas kako biste opet posjetili ovaj prefinjeni ambijent.

Lagani povjetarac i ukus mediteranske hrane na terasi lokala podsjetiće Vas na more koje je na 50 koraka od iste.

Lokacija

Sa časom vina u ruci zakoračite na samu obalu mora i uživajte u pogledu na velike kruzere koji svakodnevno posjećuju nas grad. Odmorite se na plaži sa pogledom na Bokokotorski zaliv, mnoštvo barki i ribara. Uživajte u jednom od najljepših zalazaka sunca, posmatrajući pučinu…

Restoran se nalazi 50 metara od obale mora. Terasa restorana je kutak koji poželi svaki gost kako bi se rashladio i osvjezio u vrelim ljetnjim danima.

Foto Galerija

Evo i nekih fotografija za one koji nas jos uvijek nisu posjetili, a razmišljaju o tome.